Champignon farciti al formaggio di capra e spinaci

Skriv ut recept
Champignon farciti al formaggio di capra e spinaci
Om du älskar svamp och getost är detta ett recept för dig! Om du dessutom har spenat ute i trädgårdslandet har du allt du behöver. I annat fall finns kanske ett snabbköp runt hörnet som kan skaffa både portabello och spenat. Detta är en perfekt plockmat till hösten. Ljus och lite pepprig spenat med krämig getost är en fantastisk kombination av smaker. Dessa fyllda portabello blir fulla av smak och olika konsistens. Gör hellre mer av dessa än mindre då de kommer att gåt åt!
Portioner
personer
Ingredienser
Portioner
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Putsa svamparna, ta bort stjälkarna och gröp ur svamparna på undersidan. Hacka svamprenset och lägg åt sidan.
  2. Värm 2 matskedar olja i en panna, tillsätt den hackade svampen och stek i några minuter.
  3. Skölj och krama ur spenaten. Sautera tillsammans med den hackade svampen och låt smakerna blandas några minuter. Mot slutet, krydda med salt och peppar.
  4. Häll upp allt i en skål. Tillsätt osten, delad i småbitar, den hackade gräslöken och blanda alltsammans. Fördela blandningen i de upp-och-ned-vända svamparna. Ordna dem i en panna eller ugnsfast form, strö över lite olja och tillaga allt i en förvärmd ugn vid 180 ° C i ungefär tjugo minuter. Ta ut och servera. Njut!