Tjänster

1. Getter är bra på att röja sly. Behöver du göra det och bor i närheten så ta gärna kontakt så vi kan diskutera dina behov. Du måste kunna garantera att getterna inte rymmer genom att ha en inhägnad, gärna flyttbar.

2. Om du inte vill att getterna ska komma till dig kan jag komma till dig med bil och släp och ta hand om det du sågat och klippt. Sly och grenar av fruktträd är en delikatess! För endast 20 kronor tar jag med mig ett skapligt stort lass av kvistar, mindre träd, etc. Detta gäller dock endast Dalby och Torna Hällestad med omgivningar.

3. Efter julen vill vi bli av med våra julgranar. Getter älskar vanliga
julgranar (s k rödgran) och om du bor i närheten hämtar jag gärna granen. Lyssna på ett inslag från P4 Malmöhus som sändes torsdag 11 januari kl 10.37 där jag pratar om getter och julgranar.

Och ytterligare en intervju som sändes torsdag 28 december 2017 kl 15.20 om getter och julgranar.

4. Skolklasser, dagisgrupper, och andra som vill är välkomna att besöka gethagen. Jag berättar om getterna och ni får bekanta er med dem genom att ge dem getgodis – t ex morötter. Ta kontakt så vi kan komma överens om arrangemang och kostnad. Riktpris: 200 kr per grupp och timme.

5. På vintern/våren föds killingarna. Passa på och besök gethagen då dessa små och livliga getter skuttar omkring, nyfikna och orädda. Dock ej lämpligt för större grupper, men mindre grupper är välkomna. Ta kontakt så vi kan komma överens om arrangemang och pris. Riktpris: 200 kr per grupp och timme.

Gör en förfrågan eller beställning här!